Sofia Ekholm
Yoga World
Eat, Travel, Yoga

Ny blogg på YogaWorld – Men vem är jag?

Hej!

Sofia heter jag, ny bloggare här på YogaWorld! Jag är så taggad och glad över att få vara med och göra Sveriges coolaste yogasida ännu lite bättre.

Vem är jag då? Som ni ser här till höger är namnet på bloggen ”Eat, travel, yoga” – vilket helt enkelt är orden på de tre saker som tillför störst glädje och mening till mitt liv (förutom min man och lilla vovve då, men någonstans får man ju dra gränsen…).

EAT – för att jag är utbildad kostrådgivare och brinner för att laga och äta grön, hälsosam och lättlagad mat. Recept och inspiration utlovas!

TRAVEL – för att jag alltid har minst en resa bokad (förutom min ständigt pågående inre resa) och konstant längtar till varma, historiska platser som där jag kan samla ny energi och inspiration. Jag är nyss hemkommen från Mexico, men mitt absoluta favoritställe på jorden är Palma, dit jag planerar att åka senare i vår.

YOGA – för att jag sedan många år tillbaka har ägnat mig åt yoga men inte förrän på senare tid VERKLIGEN har förstått vad det handlar om. Jag trodde att jag hade det, men icke sa Nicke. Mer om det i ett annat inlägg. Hur som helst – I love yoga!

Mer då? Jo, förutom kostrådgivare jobbar jag som frilansskribent med inriktning på hälsa och välmående – ett otroligt härligt jobb som ger mig möjlighet att ägna mig åt ytterligare ett intresse, att skriva, samt friheten att välja var och när jag ska jobba.

Här på YogaWorld.se kommer jag att bjuda på lite gott och blandat, både högt och lågt, djupt och ytligt, med fokus på bloggens namn, ”Eat, travel, yoga”.
Och ja, jag har härmat filmen Eat, pray, love’s titel, en film som har betytt oerhört mycket för mig på flera olika sätt. Det kommer jag också att skriva om framöver, om någon nu är intresserad.

Yes, det får bli min presentation. Undrar ni något är det bara att slänga iväg ett mejl till sofia@correcto.nu eller skicka en kommentar.

Nu kör vi så att det ryker – ni hänger väl med?

Namaste
/S

2 kommentarer

  1. Härligt Sofia!
    Du kommer bli den FÖRSTA bloggare jag ska följa… i vått och torrt…:)
    Lycka till!
    Namaste

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.