Sofia Ekholm
Yoga World

Påskafton är här och jag ville bara titta in för att önska glad påsk! Personligen har jag lite blandade känslor när det kommer till högtider, men oavsett om du älskar eller hatar påsken – Ta ett djupt andetag och handle it like a yogi.

Vad betyder det då? Jo, om vi kokar ner det så handlar det till syvende och sist om att droppa förväntningarna på att det ska bli perfekt. Let go.

Maten kanske inte faller dig i smaken, kläderna du tänkt bära kanske inte alls är så snygga som du föreställt dig, påskägget med favoritchokladen lyser med sin frånvaro och den välbehövliga påskfriden som du sett fram emot kanske störs av barnskrik eller familjefejder.

Så må vara – och vad ska du göra åt det? Nada. Släpp taget om förväntningarna, låt saker och ting vara, och låt dem vara som de är.

Eller så kan du agera.

Byt kläder, köp ditt egna godis, nöj dig med en sparris och ett glas bubbel och ta ett djupt andetag när det börjar stojas och stimmas runt omkring dig.

Valet är ditt. Nu ska jag gå och andas en stund på min kammare innan det är dags att svida om, ta min burk med vegansill under armen och träffa tjocka släkten.

Namaste, och glad påsk!

/S

 

 

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.