Sofia Ekholm
Yoga World

I helgen var jag och fingrade lite på Malin Berghagens nysläppta bok “Mallorca i mitt hjärta”. Så fin. Vill ha. Ska köpa.

Malin är något av en förebild för mig, trots att jag aldrig har träffat henne (i sommar är det dock dags!). Hon följde sitt hjärta och bor sedan några år tillbaka i Palma, där hon ägnar sig åt att skriva och lära ut yoga, vilket för mig låter som en drömtillvaro.

Även om det till en början ser ut att vara allt igenom härligt förstår jag naturligtvis att livet på Mallorca har sina nackdelar det också. Men varför inte ta sig an livets demoner (och glädje!) på en varmare plats än i Sverige? Än är jag inte på gång att flytta till Palma, men någon gång i framtiden blir det nog så. Både jag och min man är sugna på att bo där nere, till en början periodvis och längre fram permanent.

Jag har redan två vistelser inplanerade på denna plats, men än är det ett tag kvar och tills dess att det är dags att packa väskan nöjer jag mig med att bläddra lite i Malins bok “Mallorca i mitt hjärta” och drömma mig bort till ön som från första besöket även fångade mitt hjärta.

Är det någon som har läst den och vad tycker ni?

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.