Sofia Ekholm
Yoga World

Precis som det står i min header så var det balans i livet och på mattan som var temat på morgonens yogaklass (där yogafröken envisades med att vi skulle öppna upp BRÖSTEN istället för bröstet, vilket genererade i en hel del skratt!). Hon uppmanade oss att ge lite uppmärksamhet till det som vi vet och känner ligger på skuggsidan i livet, att försöka ta fram det i ljuset för att låta det blomma. Fin liknelse tycker jag.

Är du en sådan som pushar dig själv eller tar du alltid lättaste vägen? I slutet av klassen kunde jag konstatera att jag utan att strida med mig själv, varken på det fysiska eller mentala planet, hade genomfört ett yogapass som var alldeles lagom för mig. Och jag älskar lagom, så det gjorde mig glad att upptäcka, att allt mitt arbete har burit frukt.

Men nu lämnar vi morgonens yoga och fokuserar på något annat, nämligen HELGEN!

Vad händer? Jo, som vanligt när man ska iväg en vecka eller två (vilket jag ska, tjohooo!) så är det en himla massa säckar som ska knytas ihop innan man kan sätta sig på planet och andas ut. Och det är alltså det jag håller på med, knyter ihop säckar i form av texter som ska skrivas och lämnas in, mejl, sommarplanering med mera… Lite glamour blir det dock, i eftermiddag ska jag nämligen göra en fransförlängning för första gången. Taggad till tusen!

Imorgon blir det förmodligen en liten date med min bror och hans alltid lika söta, pigga och glada fru som är i stan och så planerar jag att svänga förbi stans nyaste kaffebar, Balck Coffee, som har premiäröppning denna helgen.

På söndag är det ju mors dag och som grädde på moset även min mammas födelsedag! Tårta, kaffe och familjehäng på kolonilotten alltså. Mysigt värre.

Matmässigt då? Ikväll står pulled Oumph på menyn – självklart med gottiga tillbehör som guacamole, koriander, tomater med mera. I glaset häller jag bubbelvatten med senaste smaken från Ramlösa. Inte testat än? Då har du missat något, så löp och köp!

Det låter väl härligt? Högst upp min önskelista just nu står dock varken nya fransar eller födelsedagstårta utan lite sol så att jag kan få lite färg på mina stackars bleka ben innan det är dags att bege sig till sydligare nejder. Alltid lika trist att gå och känna som ett lik första dagarna…

Ha en fortsatt underbar fredag!

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.