Sofia Ekholm
Yoga World

Tjo faderittan vad tiden går. Maj är till ända, och därför tänkte jag bjuda på en liten tillbakablick på månaden som har gått. Bilderna kommer från mitt Instagramkonto @sofia_ekholm – välkomna in på kontot för en titt eller två!

Maj har varit en bitvis hektisk månad, de senaste 31 dagarna har bland annat bjudit på…

1/ En hel del insikter. Bara den senaste veckan känns det som om pollett efter pollett har trillat ner och nya insikter har blivit förankrade i mitt inre. TÅLAMOD är som sagt en dygd, och den som är idog och väntar på något gott väntar aldrig förgäves…

2/ Dagdrömmar om Palma. Staden i mitt hjärta. Nu är jag där.

3/ Rosa cava på terrassen – är det rosépremiär så är det!

4/ Jobb, jobb och mera jobb. Laptopen har gått på högvarv och fingrarna mina likaså.

5/ Avokado och ägg på knäckebröd. En god kombo och perfekt lunch här i skrivarlyan.

6/ Yoga. Såklart. Varje dag, mer eller mindre. Meditation, asanas och ett och annat AUM.

7/ Raw chokladtryfflar. Lika gott som det låter. Receptet hittar ni här.

8/ Intressanta intervjuer med spännande människor. Här en artikel om äventyraren Sören Kjellkvist i tidningen Nytt Boende.

9/ En tur till Stockholm. Promenader, shopping och god mat och dryck i vår fina huvudstad. Livsnjutning deluxe.

Det var det, nu ser i alla fall jag fram emot juni och vad denna sköna sommarmånad kan ha i sin famn. Fortsätt gärna titta in här på bloggen eller följ mig som sagt på Instagram, där jag under veckan som kommer ämnar bjuda på härliga bilder från min resa till Palma!

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.