Sofia Ekholm
Yoga World

Buenas tardes, yogis and friends!

Här kommer en liten hälsning från Palma!

I morse pallrade jag mig upp lite tidigare för att ta en klass på Earth Yoga i Santa Catalina, en studio som ägs och drivs av fina Sandra Donovan (som jag fick äran att lära känna lite bättre när jag förra året intervjuade henne för tidningen Inspire). Sandra håller på att vidareutbilda sig så tyvärr var det inte hon som undervisade idag, istället var det amerikanska Nianna Bray som höll i fredagens sköna vinyasaklass. Härligt. Är ni på Mallorca och sugna på att yoga tycker jag absolut att ni ska ta en klass eller två på Earth Yoga – härligt välkomnande atmosfär och med ett bra utbud av klasser där det finns någonting för alla.

Lagom utmattad men härligt lugn begav jag mig efter yogan till Cappuccino vid Paseo Marítimo för en lunch med Maria Nystedt, som jag tidigare i vår intervjuade för en artikel till Yoga World. Än är den inte publicerad men den som väntar på något gott…  😉

spirit
Härlig atmosfär på fina Earth Yoga i Santa Catalina.
citat
Fina och tänkvärda citat pryder väggarna i shalan.
books
Inspirerande böcker att bläddra i innan eller efter en yogaklass.

Jag har aldrig träffat Maria tidigare men det tog inte många minuter innan vi konstaterade att det kändes som om vi redan kände varandra. Två timmar med prat om yoga, healing, att bo på Mallorca med mera försvann i ett huj, och innan vi skildes åt bestämde vi oss för att ses när jag återvänder i sommar. Förmodligen blir det då ett litet besök hemma hos familjen Nystedt, som bor i en liten by utanför Palma. Mysigt!!!

Nu sitter jag på balkongen och skriver, fortfarande bärandes morgonens yogakläder. Sol och bad får stå åt sidan idag, för snart blir det till att svida om till aftonkläder och ta apostlahästarna mot Passeig des Born och gatorna där ikring för lite shopping och senare middag.

Med det önskar jag er alla en riktigt härlig fredag och helg!

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.