Sofia Ekholm
Yoga World

Omsalg

Kolla vad som landade i lådan igår! Yoga Worlds höstnummer! Lycka!

Så snyggt omslag. Någon mer än jag som är avis på hennes hår? Men det kan jag se mig om i stjärnorna efter. Fint, skandinaviskt (läs jättetunt) hår blir sällan bra med dreads.

Hur sugen jag än är på att blädda igenom tidningen får det vänta. Först ska jag skriva en artikel om höstens träningstrender och sedan ska jag och min kära mor ta en tur till Rockneby marknad, en ganska stor sensommarhändelse här i krokarna runt Kalmar. Några inköp lär det inte bli, förutom en påse marknadsgodis och kanske en förpackning Nag Champa ifall någon övervintrad hippie möjligtvis skulle ha slagit upp ett marknadsstånd.

Åter till tidningen – vilket omslag! I love it! Mest sugen blir jag att läsa “Ha en bra dålig dag – 6 steg till bättre balans”, “3 tankar som sabbar ditt yogaliv – så krossar du dem” och intervjun med Kathryn Budig. Och så min artikel med fina Maria Nystedt på sidan 86.

Men som sagt, den som väntar på något gott…

Ha en fin onsdag!

Namaste

/S

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.