Sofia Ekholm
Yoga World

Omslag_Att-leva-med

Maria Nystedt, vars resa ni kan läsa om i senaste numret av Yoga World, har skrivit en bok om sina upplevelser med sonen Adrians sjukdom. Nu lottar Yoga World ut ett exemplar av boken, och allt du behöver göra för att vara med i utlottningen är att skriva några rader om varför just du vill ha boken och mejla till tavla@yogaworld.se senaste den 5 oktober.

Boken finns även att köpa här – och jag kan lova dig att den är värd att läsa, även om du varken har barn eller tampas med någon svår sjukdom.

Ha en fin dag, och glöm inte att tävla!

Namaste

/S

Tags : boktips

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.