Sofia Ekholm
Yoga World

monkey-omg-its-friday

Det är en glad liten Sofia som sitter här och plitar vid skrivbordet denna soliga fredagsmorgon! För det första så hade jag en härlig dag igår, med en rolig och givande lunch med en vän jag inte sett på hela sommaren, en intervju med en guru som inte kan beskrivas som annat än fascinerande och ögonöppnande, fika och skratt och djupsnack med mamma på hennes sköna kolonilott och därefter en god sushimiddag (vad hände med matlagningsambitionerna?) med maken.

För det andra då? Jo, det är ju FREDAG och jag har en kul helg att se fram emot! Ikväll blir det pizza och rödpang i kvällsolen med trevligt sällskap och så kommer min bror och svägerska till stan, så imorgon blir det kaffe och some catching up med dem. Söndagen är väl det jag ser mest fram emot, då står en heldag med guru Sudhir Rishi på Kalmarhälsan på agendan. Taggad till tusen är jag, särskilt efter vårt möte igår.

Sugen på att joina? Mer info om arrangemanget finner du här.

Nu blir det nässköljning och sedan en omgång Ganesh Maha Mantra med malan i näven och frid i hjärtat.

Och du – en liten påminnelse: Andlig utveckling ska leda till att man blir gladare. Inte tvärtom.

Ha en fantastisk helg!

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.