Sofia Ekholm
Yoga World

Namaste

Vilken helg jag har bakom mig! Söndagen spenderade jag tillsammans med en grupp fina människor och mannen på bilden ovan, guru Sudhir Rishi. Vi har mediterat, mässat mantran, pratat om hur man bryter negativa livsmönster, gått igenom chakran och en massa annat.

Mer om mitt möte med Sudhir kommer ni att kunna läsa om i Yoga World framöver, men en sak vill jag dela med mig av redan nu och det är Sudhirs inställning till att hjälpa människor.

På frågan om hur han känner det när människor samlas för att få ta del av hans visdom svarar han att han har stor respekt för dem som vill lyssna på vad han har att säga.

“Jag ser mig själv i dem då det fanns en tid då jag sökte svar, vilket jag inte alltid fick. Jag försöker alltid vara tillgänglig och hjälpa andra så gott jag kan. Det gör mig lycklig.”

Och där har vi det – önskan om andra människors välmående. Att inte komma med svåra svar eller knepiga tekniker som man inte har en aning om vart det kommer att leda utan istället försöka se sig själv i andra människor, sätta sig in i hur de har det och därigenom försöka hjälpa.

Alla svar finns som sagt inom oss, men ibland behöver man lite hjälp på traven.

Och då är det tur att människor som Sudhir Rishi finns.

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.