Sofia Ekholm
Yoga World

Tacksamhetstisdag!

Veckans andra dag är kommen och därmed dags för ett inlägg med temat tacksamhet. Istället för att rada upp en massa personliga små (eller stora) grejer som jag är tacksam för i livet tänkte jag ta tillfället i akt att hylla mina bloggkollegor här på Yoga World – Vevve, Elina, Majja, Jenny och Sara – och skänka universum en tanke av tacksamhet att jag får vara en del av skaran.

Varför? Jo, dessa kvinnor är ärliga, raka människor som delar med sig av livet – både det vackra och det mindre vackra. Jag säger inte att vi ska framhäva det som är negativt men vi behöver våga stå för att allt inte är perfekt.

love-1221449

Bland Yoga Worlds bloggare finner ni sällan bilder på akrobatiska asanas i motljus eller gröna drinkar en fredagskväll. Nej, alla dem jag räknade upp ovan talar om LIVET och hur de med hjälp av yogan försöker förstå och ta sig igenom vardagen med hjälp av dess verktyg. Sällan handlar det om några fysiska övningar, det är istället yogans filosofi som står i fokus för allas vår utveckling.

Vevve talar om kreativitet, trötthet och att befinna sig i stormens öga, Jenny imponerar med sin styrka genom att öppet dela med sig av sin vardag med cancer och cellgifter, Majja pratar om tröttheten, lyckokänslorna och frågorna kring sin graviditet och Elina har skrivit om depression och berättar att hon genom yogan vill lära sig urskilja livets nyanser bättre.

TACK för att jag får vara en del av er och att jag genom er blir modigare och vågar stå för hur jag mår och känner – bra såväl som dåliga dagar/perioder i livet.

Namaste

/S

6 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.