Sofia Ekholm
Yoga World

Tåg

Guess where I am right now? Jo, jag befinner mig på tåget mot Lund, där jag ska gå en kurs i mindful eating. Taggad till tusen är jag, speciellt när besöket innebär en liten resa och hotellnatt!

Jag är ju som bekant kostrådgivare och anledningen till att jag väljer att gå den här kursen i mindful eating är att jag inte bara vill hjälpa människor gå ner i vikt. Alla kan tappa kilon men får man inte hjälp med sina tankar så brukar dessa kilon återvända ganska fort. Och jag vill hjälpa människor att MÅ BRA inifrån och ut. Mindful eating kan vara ett sätt, och jag ser fram emot att få lära mig mer om detta förhållningssätt och de verktyg man kan använda sig av, för att sedan kunna hjälpa mina klienter på ett bättre sätt.

Den tre timmar långa tågresan tänkte jag ägna Olof Röhlanders senaste bok “Konsten att njuta av livet och ändå få saker” gjorda i sällskap med en kopp kaffe och en lite bit choklad. Varför vänta med att njuta tills boken är utläst menar jag?  😉

Innan jag säger hej då för idag vill jag dela med mig av några rader ur boken:

“Lagom är bra och alla inser vikten av en sund livsstil, men en livsnjutare lever också efter sina egna regler. En livsnjutare vet att det här är deras liv, ingen annans. Men vem har spikat upp teserna för det liv du lever efter?”

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.