Sofia Ekholm
Yoga World
Eat, Travel, YogaJobbYoga

Prestationspress i december

Hej hej!

Onsdag idag, veckorna går så fort tycker jag. Idag ska jag till revisorn på förmiddagen och sedan planerar jag en stunds jobb på något café.

Tänkte visa vad jag gör när jag inte skriver artiklar till Yoga World och andra hälsotidningar. Varje onsdag syns jag nämligen i tidningen KalmarPosten, där jag har en egen sida sedan två år tillbaka.

Det är en tipssida där jag lyfter fram prylar, produkter, recept, upplevelser och nya rön med mera, oftast med en hälsosam twist. Dagens sida går i grönt och inspirerad av Elinas bok Hälsohets dedikerar jag min text till just den kropps-, tränings- och JULHETS många känner så här års.

Sofia spanar text 1130 kopia

Förutom en liten text som förhoppningsvis väcker lite eftertanke hos folk har jag alltid med veckans citat och veckans eko-tips, denna gång vikt åt det ekologiska, svensktillverkade ceratet Green Flower. Jag försöker ofta komma med lite tips, råd och rön gällande yoga – allt för att människor ska få upp ögonen för denna fantastiska aktivitet  🙂

Att jag visar er just min sida i KalmarPosten är för att det är ett av mina roligaste jobb. Så ofta möter jag (okända) människor på stan som uppmärksammar min sida och kommer med glada tillrop. Och det är så roligt, särskilt då man inte får speciellt mycket feedback i det ganska så ensamma frilanslivet.

Vill ni kika närmare på min sida i KalmarPosten hittar ni den här, annars önskar jag er en fin onsdag.

Namaste

/S

Tags : kalmarposten

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.