Sofia Ekholm
Yoga World

stockholm-1970608

Hej måndag!

Vecka 3 redan, det är inte klokt vad tiden går… Helgen har varit softish med en hel del soffhäng, så nu är jag redo att ta mig an den nya veckan  🙂

Eftersom det är måndag kommer här den obligatoriska veckolistan – håll till godo!

I veckan som kommer…

… ska jag: Åka till Stockholm en liten snabbis! Denna gången i jobbets tjänst, då ett spännande möte står på agendan. Så glad och tacksam att mitt yrke tar mig till hufvudstaden, älskar ju Estocolmo!

… vill jag: Ha värme! Visst, det är fint med snö och det blir ljusare ute yada yada yada, men jag vill slippa arton lager kläder när jag ska ut och gå, om jag ens vågar gå ut på grund av halkan. VÅR NU TACK!

… bör jag: Klippa mig. Men det är hemskt. Håret alltså. Nästan så att jag tycker det är lite pinsamt. Tunt, slitet som fasen och så diverse hemmaklippningar på det. Frisören kommer att svimma.

… ser jag fram emot: Att få träffa min kompis tillika Vasastansbon Freds som jag inte sett på flera år. Myspys att catcha upp över en middag och ett glas vin eller två.

FullSizeRender 6

… är ledordet: “Var dig själv”. Simple as that.

… hoppas jag: Att språkcaféet för nyanlända där jag är volontär blir välbesökt. På tisdag kl 15 kör vi igång vårens första träff, i IOGT-NTO:s lokaler på Trädgårdsgatan här i Kalmar. Vet du någon som skulle tycka det vore roligt att komma dit?

… tipsar jag om: Karin Alvtegens fantastiska bok Fjärilseffekten. Funderar du på hur människors gärningar, om än så små, påverkar andra? Då är detta en bok för dig!

FullSizeRender 6

… är jag tacksam för: Jag har sagt det förut och jag säger det igen: All kärlek som strömmar till en när man är öppen med sina känslor och hur det egentligen är.

… är jag nyfiken på: Vad som kommer att sägas på mötet i Stockholm och hur det egentligen kommer att utveckla sig. Om det utvecklar sig alls. Hur eller hur så får jag i alla fall en tripp till Stockholm  🙂

… är min intention med yogan: Att helt enkelt HINNA yoga. Har jag tur blir det två klasser på lokal. Och så ska jag försöka få till det hemma. 15 minuters meditation om dagen är prio!

Japp, det var det. Lade ni märke till att jag lagt till en punkt i listan – “min intention med yogan”? Är det så att ni tycker att jag borde lägga till ytterligare något? Tveka inte att hojta till!

Namaste

/S

 

 

 

 

3 kommentarer

  1. Så inspirerande med din veckointentioner. Jag har härmat lite och planerata in bland annat yogan som morgonrutin. Viktigast av allt är att jag planera in träff med vänner som annars ständigt försvinner i mina så kallade måsten. Nu önskar jag dig en fin vecka! Namaste???

    1. Åh, så bra att du planerar in tid med vänner. Det är ju viktigt, men som du säger – ofta det som får stryka på foten när man har mycket omkring sig. Önskar dig en fin vecka <3

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.