Sofia Ekholm
Yoga World

FullSizeRender 5Hej!

Har ni haft en bra helg? Jag har mest slappat, läst och ätit god mat – precis som det ska va  😉

Eftersom det är måndag tänkte jag som vanligt dela med mig av mina tankar inför veckan som kommer. Here you go!

I veckan som kommer…

… ska jag: Äta fler avokadomackor! Gjorde det till lunch i lördags (bilden ovan) och ni som gillar avokado måste ju hålla med mig om att det är sååå gott! Bland det bästa som finns. Grovt rågbröd med frön, mosad avokado, ett stänk lime, chili, örtsalt och peppar – yummy!  😉

… vill jag: Få ordning på meditationen. Eftersom vi var iväg en sväng till Stockholm blev det uppehåll och sedan har jag varit så rastlös…

… bör jag: Förmodligen sluta tycka att jag “borde” göra så mycket. Ska nog ta bort den här punkten till nästa vecka.

… ser jag fram emot: Middagsdate med min bästa vän Martina på fredag!

… är ledordet: “Don’t forget to smell the flowers”. Det ämnar jag göra, dels på den fortfarande lika fina fredagsbuketten som jag fick av Henrik, men förutom att ta det ordagrant vill jag komma ihåg att stanna upp och njuta av livet, av det som är JUST NU.

IMG_2829

… hoppas jag: Få svar från redaktörs-Sara angående ett artikelförslag som jag tror ni läsare skulle tycka var intressant att läsa om i Yoga World.

… tipsar jag om: Sugen på att köpa en ny väska? Nya tygväskan i ekologisk bomull från Little Peace Yoga är min nya älskling! Här finns den att köpa!

IMG_2827

… är jag tacksam för: LIVET!

… är jag nyfiken på: Hur veckan utvecklar sig. Just nu finns det ett beslut att ta…

… är min intention med yogan: Att göra den mer medveten. När jag yogar hemma blir det lätt att jag kör samma pass varje dag, utan att alltid direkt tänka på det jag gör. FOKUS SOFIA!!!

Min lärdom från förra veckan är att livet kan ändras på en minut, att allt som du trott betydde någonting för dig ena ögonblicket känns oviktigt nästa.

Namaste

/S

Tags : veckanslista

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.