Sofia Ekholm
Yoga World
Eat, Travel, YogaPersonlig utveckling

Kör du med dig själv?

Hej hej!

I gårdagens inlägg skrev jag lite om “borden” och “måsten” (att jag ska ta bort “Denna vecka bör jag…” från veckans lista). Och idag tänkte jag spinna vidare på ämnet genom att be dig ställa en fråga till dig själv:

Hur ofta kör du med dig själv?

“Vadå kör med mig själv?” tänker du kanske, och låt mig förklara.

Hur ofta säger du till exempelvis till dig själv: “Jag måste tvätta innan jag får läsa en bok”, “Jag måste diska innan jag går till jobbet”, “Jag måste träna, annars är jag lat och inget värd”, “Jag måste äta hälsosamt, annars är jag en dålig människa utan karaktär”, “Jag måste städa innan jag får vila”… osv, osv, osv.

IMG_2139

Är du med?

Ganska ofta va?

Hur skulle det vara om du vände på det, och tänkte att du sa de här sakerna till din bästa vän? Hur tror du att hen skulle känna sig och tror du att er fina relation skulle hålla?

Hm.

Jag vill egentligen inte säga mer, bara lyfta tanken hos dig som läser.

Och jag ska inte heller ta åt mig äran för det hela, det var nämligen min globalyogafröken Louice Hagberg som ställde frågan till oss yogisar på klassen i fredags.

Så en sista gång:

Hur ofta kör du med dig själv?

Varför säger du saker till dig själv som du inte skulle säga till dina vänner?

Och är det verkligen någonting som du vill fortsätta med?

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.