Sofia Ekholm
Yoga World
BoktipsEat, Travel, YogaJobbYoga

En liten paus kan se ut så här

FullSizeRender 5

Hej på er!  🙂

Vad hittar ni på en fredag som denna?

Jag började dagen med ett soft yogapass på Wellness och sedan har jag suttit framför datorn och knattrat på en artikel som kommer i Yoga Worlds aprilnummer. Jag tycker själv att det blir himlans bra, eftersom det ligger mig så varmt om hjärtat (vilket iofs allt som jag skriver om här på bloggen och i Yoga World gör…).

Nu har jag tagit mig en liten eftermiddagspaus – en kopp kaffe, chokladpralin och lite läsning i Paulo Coelhos senaste bok Spionen. Så himla härligt, och en av fördelarna med att jobba hemifrån. Hur skulle det se ut om man smet iväg med en bok och lite gotte på ett kontor menar jag…?  😉

Nu ska jag strax återvända till arbetet någon timme till innan det är dags att slå ihop jobbdatorn för den här veckan och fixa till mig inför kvällens middag med min bästa vän Martina! Ska erkänna att jag fortfarande har på mig yogakläderna sedan morgonens practice… Men innan jag loggar ut vill jag visa en annan sak som jag inte kunde låta bli när jag klickade hem boken ovan, nämligen Paulo Coelhos Vänskapskalender!

FullSizeRender 6

Kalendern är så fin och härlig, med sina vackra illustrationer och kloka citat från hans böcker. Dessutom finns det gott om plats att plita ner sina reflektioner, mål och drömmar på. Me LOVE!

FullSizeRender 7

Nähe, back to work var det.

Ha en fortsatt härlig fredag så hörs vi imorgon!  🙂

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.