Sofia Ekholm
Yoga World

FullSizeRender 5

Hej svejs i lingonskogen, som vi säger här i Småland  🙂

Hur mår ni, har helgen varit bra? Jag har haft det super, umgåtts med vänner och familj, mumsat pizza och übersmarrig namngivningsbuffé med tillhörande marängtårta samt invigt min nya fina yogatröja från Little Peace Yoga. Visst är den fin? Nästan för fin för att yoga i…

Är det någon mer som är som jag, att ni inte använder grejer som ni tycker mycket om bara för att ni är rädda för att slita ut dem? Och så sitter men där sedan, med omoderna kläder i superfint skick. Slöseri är bara förnamnet…

Men, nog om mig och mina knäppa böjelser – här kommer veckans lista:

I veckan som kommer…

… vill jag: Ta hand om mig själv på bästa sätt. God mat, vila och mycket skratt hoppas jag på.

… ska jag: Prova ett nytt frukostrecept, nämligen den här morotskaksgröten som jag har sneglat på ett tag nu. Det låter ju hur gott som helst  :-p

… är jag nyfiken på: Josefine Bengtssons nyutkomna yogabok Yoga och meditation – lär dig lyssna på din kropp. Har än så länge bara bläddrat igenom den som hastigast och vad jag kunde se så är det en bra och grundläggande bok med vackra bilder och bra förklaringar till olika yogapositioner och vad de har för effekt på kropp och själ. Perfekt för nybörjaren!

FullSizeRender 5

… ser jag fram emot: Alla mysiga fika- och lunchdater jag har inplanerade i veckan. Tänk att jag har ynnesten att få dela tankar och skratt med så fina människor. L O V E <3

… tänker jag extra på citatet: “Jag lärde mig för många år sedan att jag måste våga betrakta mina sår med öppna ögon om jag vill att de ska läka.” – Ur boken Alef av P Coelho (som för övrigt är en av de bästa böcker jag någonsin läst!).

… är min intention med yogan: Jag tror att njutning ska bli min intention den här veckan! Andas, känna och uppleva yogan med alla sinnen (så som det egentligen är menat men som sällan sker 100%).

FullSizeRender 6Då så, då är det dags att ta sig an veckan som en riktig krigare (bild från Josefine Bengtssons bok). Lets do this  😉

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.