Sofia Ekholm
Yoga World

FullSizeRender 4Shit, tiden bara flyger iväg! Redan torsdag. Men trots att tiden går fort och det är mycket att göra så hinner jag drömma mig bort. Ni som har följt mig ett tag vet att jag är förälskad i Mallorca, och att en av mina största drömmar är att flytta dit någon dag – på del- eller på heltid. Nu ser det inte ut att bli så den närmaste tiden, men den som väntar på något gott…  🙂

I slutet av förra veckan fick jag hem den här fina boken – Mallorca a la Camilla – skriven av Camilla Bröms, som är bosatt på Mallorca sedan några år tillbaka.

FullSizeRender 6Förutom en massa härliga recept (hur gott ser inte det här blåbärsbrödet ut till exempel?!) så är boken full av härliga inspirationsbilder från Camillas fina hem och vardagslivet på ön.

FullSizeRender 8

FullSizeRender 3Vem drömmer inte om att en kylig morgon dra på sig en härlig kofta och bege sig till marknaden för att inhandla blommor och lokalt odlade ingredienser till dagens middagar? Kanske…

FullSizeRender 9… kokt kronärtskocka med olivolja och flingsalt?

FullSizeRender 2Och så blir jag så sugen på att börja odla egna kryddväxter! Snart är det dags och i år planerar jag att ha persilja, gräslök, timjan, dill, koriander och kanske basilika och oregano. Både vackert, gott och härligt att pyssla med  🙂

Om det blir någon resa till Palma i år är osäkert, men både jag och maken har börjat snegla på datum då vi eventuellt kan komma iväg några dagar…

Någon mer än jag som älskar Mallorca därute?

I så fall får ni inte missa min yoga-guide i Palma i nästa nummer av Yoga World, då jag bjuder på tiptop tips för den som vill snickra ihop en egen yogaresa till drömmarnas ö!

Fler fina bilder från Camillas liv hittar ni på hennes Instagramkonto @camillacarpediem.

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.