Sofia Ekholm
Yoga World
Eat, Travel, YogaReceptVegetariskt

Ett matigt söndagstips

aceac2c1-e16a-46e3-9d2d-ddc1a1b21451
Foto: Arla.se

Hej på er!

Söndag = slappdag, åtminstone för mig, idag.

Kanske orkar jag laga mat, kanske inte (knäckebröd med makrillfilé i tomatsås funkar också som middag!). OM jag skulle känna att andan att ställa mig vid spisen faller på så vill jag tipsa om en SUPERDUPERENKEL soppa som jag har haft ögonen på ett tag nu.

Linssoppa med vitkål och persilja, toppad med creme fraiche med parmesan- och vitlökssmak.

Receptet kommer från Arla och hittas här.

Vad blir det till söndagsmiddag at your place?

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.