Sofia Ekholm
Yoga World
BoktipsEat, Travel, Yoga

Som ett brev på posten

Förutom att resa, yoga och dricka champagne älskar jag att läsa, så självklart har jag beställt hem ett gäng böcker till den kommande Teneriffa-trippen!

FullSizeRender

Som jag skrev tidigare i veckan så lär det bli att jag köper ytterligare en eller två böcker där nere, men dessa fyra är åtminstone en god början  🙂

Har varit en flitig kund på biblan på senare tid så det fanns inte jättemånga att välja på (som föll mig i smaken iaf) när jag gick igenom pocketsortimentet på nätet. Men dessa fyra böcker är jag supernöjd med, är övertygad om att de är några riktigt underhållande godbitar som kommer hålla mig sysselsatt när jag ligger i solstolen.

Böckerna jag har beställt är:

• Toner i natten av Jojo Mojes

• Arvtagerskan av Lina Forss

• Stora små lögner av Liane Moriarty

• Fyren mellan haven av M L Stedman

Har läst böcker av både Mojes, Forss och Moriarty tidigare men Stedman blir en liten surprise. Skulle gärna se filmen med Alicia Wikander också, tror den är grym!!

Inga yogaböcker denna gång, men har ni någon sådan som ni tycker jag borde läsa så är det bara att hojta till i kommentarerna!

Namaste

/S

Tags : boktips

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.