Sofia Ekholm
Yoga World
Eat, Travel, YogaJobb

En bit av Sverige på Teneriffa

Hola! Ni har väl inte missat att nya numret av Yoga World är ute i handeln? Tidningen landade i lådan precis lagom till semestern!

FullSizeRenderSå nu ligger jag här i solen och njuter av tidningen som jag gillar så mycket. Jag måste erkänna att det var svårt att hålla fingrarna ifrån och tjuvläsa artiklar när jag fotade mina reportage innan jag for. Men nu så – nu är det fritt fram!  😉

I detta numret har jag med inte mindre än tre artiklar! Den som jag är mest stolt över är min yoga-guide till Palma, Mallorca.

FullSizeRender 3Yes, det är jag i trädet längst ner till höger. På vänstersidan ser ni den mysiga gränden vid Zunray Yoga mitt inne i Palma. Visst ser det härligt ut?

Jag har också fått äran att prata med migränyoga-specialisten Pär Söder. En tidig morgon strax efter jul nådde jag honom på telefon när han satt och åt frulle på ett café i Stockholm. Behöver jag säga att jag var avis där jag satt i pyjamas i ett gråtrist Kalmar?

FullSizeRender 2Förutom en intervju med Per så bjuder vi på ett pass mot spänningshuvudvärk, som du enkelt kan göra hemma!

Jag har också intervjuat Hanna Backman på fina yogastudion Little Peace. Artikeln är den första i en serie där jag hälsar på olika yogastudios runt om i landet.

FullSizeRender 4Vet du en yogastudio som har det där “lilla extra”? Tipsa gärna! Studion kan vara speciell i allt från dess historia och de som yogar där till var den är belägen. Min mejladress hittar ni här bredvid.

Nu ska jag återgå till att läsa – är himla nyfiken på de smarriga recepten! Grönkål- och purjolöksgratäng låter ju hur gott som helst!

Ha en fortsatt fin dag, det ska jag ha  🙂

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.