Sofia Ekholm
Yoga World
Eat, Travel, YogaJobb

What I’ve been up to…

Gott folk, som ni kanske märkt har jag inte varit riktigt närvarande på sista tiden. Anledningen till det är att jag…

DSC_5642 kopia… och den här sköna bönan, Madeleine Petersson, har varit upptagna med att dra igång en ny business! I början av året bjöd Madeleine nämligen mig på lunch med intentionen om att fråga om jag som skribent hade lust att starta en kreativ digital mediabyrå tillsammans med henne. Inte kunde jag annat än att säga ja!

Madde och jag har jobbat tillsammans tidigare, och vi kompletterar varandra himla bra! Och nu ska vi alltså satsa på att hjälpa företag att marknadsföra sig digitalt via sociala medier. Till vår hjälp har vi ett gäng überduktiga fotografer (bland annat Viktor Krantz som har tagit bilden på oss ovan).

Jag har dock inga planer på att lägga varken yogan eller frilansskrivandet inom hälsa och kost åt sidan, men som ni kanske förstår har jag haft huvudet fullt med annat ett tag nu, där yoga- och filosofitankarna har fått ge plats åt mer praktiska göromål  🙂

choose-a-job-you-love-and-you-will-never-have-to-work-a-day-in-your-life22

Namaste

/S

 

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.