Sofia Ekholm
Yoga World
Eat, Travel, YogaJobb

Den som väntar på något gott…

Vänner! Solen skiner, det är söndag och Mors dag (nästa år blir jag förhoppningsvis firad, tjoho!!) och… äntligen premiärdags för min och Madeleines hemsida!

DSC_5642 kopia

Så, mina damer och herrar – I give to you: SOCIAL STORIES  🙂

Visst är det fint? Vi är så nöjda med namnet då vi tycker det beskriver det vi gör på ett himla bra sätt – Vi skapar minnesvärda historier åt företag på sociala medier.

DSC_5467

DSC_5439

DSC_5494

Vi har redan flera fina klienter (kika in under “Portfolio”, Yoga World är en av dem!!!) och hoppas såklart att den skaran ska utökas, så att fler företag låter oss visa hur duktiga vi som kreativ digital mediabyrå är på att skapa upplevelser som väcker intresse i deras sociala medier.

DSC_5426

De fina bilderna är tagna av fotograf Viktor Krantz, som även han är en del i vårt eminenta crew. Hela gänget hittar ni på www.socialstories.se   🙂

Frågor på det eller kanske intresserad av ett samarbete? Mejla oss på info@socialstories.se!

Ha en fortsatt underbar söndag nu, och ni som har en mor värd att uppmärksamma – glöm inte att fira henne! Min kära mor får äran att bjuda OSS på lunch. En blomma och något gott från min (nu ack så orörda) vinkällare blir hon glad av.

Namaste

/S

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.