Sofia Ekholm
Yoga World

Hej alla fina!

Började dagen med lite jobb vid hemmakontoret men det tråkiga vädret (regn och blåst här i Kalmar) samt lite svajiga gravidhormoner gjorde att jag bestämde mig för att flytta dagens kontor till Balck Coffee inne i stan istället – allt för att hjälpa humöret och orken på travet 😉

IMG_3824

Idag är det den sista maj och för ganska precis ett år sedan så begav jag och min make oss till Palma de Mallorca för en veckas semester. Ni som följer min blogg vet att det är himmelen på jorden för oss, och att vi har en dröm om att någon gång kunna skaffa en bostad nere på ön.

I år blir det ingen resa till Mallorca, en viss liten sak kom i vägen hihi 🙂

Så istället för resa, uppehälle, härliga middagar och svalkande rosévin så kommer vi att lägga våra slantar på barnvagn, skötbord, spjälsäng och typ 1 538 andra saker till bebisen. Vilket det ju naturligtvis är värt.

MEN, bara för att våra planer (och hela framtid egentligen) ändrades på ett ögonblick i och med ett blått litet plus i början av januari så betyder inte det att vi har gett upp vår dröm om att en gång kunna, helt eller delvis, bo i Palma.

IMG_0456

Och det var ju egentligen dit jag ville komma från allra första början egentligen – till det här med drömmar! Att inte ge upp det man verkligen vill bara för att förutsättningarna ändras lite, men också säga att bara för att man en gång haft en dröm så betyder inte det att man inte kan ändra sig.

Ingenting är konstant, VI ändrar oss, VÄRLDEN ändrar sig och självklart kan även våra DRÖMMAR ändras med tiden. Och bara för att man ändrar sig och kanske inte vill fortsätta sträva mot det man en gång önskade, så betyder inte det att man ger upp.

För så tycker i alla fall att jag det kan kännas ibland, att om man slutar drömma om något innan drömmen blivit uppfyllt, så känns det lite som ett misslyckade.

Någon som är med mig, eller är jag helt ute och cyklar? 😉

Namaste

/S

4 kommentarer

  1. Drömmarna kan ju slå in om 5,10,15…… osv år!!! Så inte kan man se det som ett misslyckande!!Fort sätt dröm om den härliga ön och njut av din lilla bebis. Tiden går så fort. Kram på dig

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.