Sofia Ekholm
Yoga World
Eat, Travel, Yoga

It’s all about food – veckan som kommer

Hej måndag!

Hur har helgen varit? Min helg kan sammanfattas i tre ord – mat, vila och umgänge!

IMG_3881
Inget sitter så fint som en mjukglass efter en två timmar lång tupplur… Tittar ni noga ser ni tom sovmärkena på kinden…

En del av er kanske är lediga idag också, det är ju nationaldagen imorgon och därmed klämdag idag. Jag tänkte dock få lite gjort, har bland annat en artikel till Yoga World att göra klart, samt svara på lite mejl mm.

Morgonen började superhärligt, ett yogapass på Wellness med underbara Judie Moss Månsson (yes, klarade mig från att svimma den här gången  😉 ) och nu sitter jag och tar en latte och en macka på Balck Coffee. Tänk om alla måndagar kunde starta på liknande sätt!

På tal om latte och macka – När man är gravid handlar livet till stor del om mat (finns inte så mycket annat roligt att hänge sig åt, förutom att yoga, planera och shoppa åt den kommande bebisen då förstås!), så därför fylls mitt “Veckan som kommer-inlägg” av godsaker som jag inmundigat under helgen.

IMG_3843
Var bara tvungen att köpa flarran med “Stockholm” på när jag köpte mig en koffeinerad läskedryck…

I veckan som kommer…

… är jag pepp på: Helgens resa till Stockholm! Yes, mannen och jag ska ta en weekend i den kungliga huvudstaden (har inte varit uppe sedan i januari. Då vi lyckades tajma resan med ett blått plus på stickan, behöver jag säga att det blev två omtumlande dagar?! På agendan den här gången står inte så mycket mer än att njuta av varandra, god mat, sköna promenader, shopping och försommaren i en av Sveriges vackraste städer! Sista gången innan bebis kommer. LÄNGTAR!

… äter jag: Libanesisk meze på Tabbouli, det är ett måste varje gång vi är i Stockholm. Om ni går dit – ta avsmakningsmenyn och glöm inte att avsluta med baklava och libanesiskt kaffe! MUMMA!

FullSizeRender 3

… gläds jag åt: Att den svenska jordgubbssäsongen äääntligen är igång! Tack säger jag, och mitt blodvärde!

… tycker jag är lite nervöst: På onsdag ska Madeleine och jag intervjuas av en stor tidning angående vårt nya företag Social Stories. Spännande, men som sagt, nervöst. Nu finns vi även på Facebook och Instagram förresten, @socialstoriesbureau heter vi där  🙂

FullSizeRender 4
Bästa söndagslunchen? Vegetarisk sallad på Magasinet, serveras med fantastisk utsikt mot Kalmar slott och stadsparken. Och ni – missa inte de fantastiska rawfoodbollarna!

… lyssnar jag till följande citat lite extra: “At some point, you just have to let go, sit still and let contentment come to you.”

Mer om contentment, alltså “belåtenhet”, ska jag skriva ytterligare ett inlägg till om i veckan, samt om hudvård som man kan äta, så håll utkik här i bloggen.

Kram på er – Namaste

/S

 

 

 

 

 

Tags : veckans lista

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.