Sofia Ekholm
Yoga World
Okategoriserade

Glad midsommar!

Hej på er! Innan jag tar ledigt från sociala medier i dagarna tre (nödvändigt – testa vettja!) så tänkte jag bara kika in och önska alla en riktigt glad midsommar!

här firade jag förra året – en riktigt härlig helg får jag säga att det blev! I år blir det ju av olika anledningar lite annorlunda, men sill, jordgubbar och mys på mannen står i alla fall på agendan  🙂

Vädret verkar ju inte bli lika vackert som förra året, åtminstone inte här nere i Kalmar där vi hade lyckan att få typ tropisk värme. Så bad, utomhusyoga och bubbel verkar få stå åt sidan för ommålning av barnrum och lite annat fix och pyssel – inte fel det heller  😉

Med det önskar jag och kulan er som sagt en riktigt härlig midsommarhelg! Bada nakna i havet, drick mycket bubbel, yoga i gräset, meditera i gryningen och allt annat som gör livet värt att leva!!!

Namaste

/S

 

Tags : midsommar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.