Sofia Ekholm
Yoga World
Veckans lista

En riktig Svennebananhelg + Veckan som kommer

Hej på er! Måndag igen – tiden går och (äntligen) skiner solen. Det gjorde den definitivt inte i lördags kan jag säga, då var det som om himmelen hade öppnat sig här över Kalmar. Och vad gör man då om inte tar ett besök på McDonald’s efterföljt av en tur på Ikea? Låt mig säga att jag och min lilla mor inte var de enda som hade kommit på den idén… Hur som helst så blev vi både mätta och några kronor fattigare. Eftersom mitt fokus just nu är BEBIS blev det lite till pluttan, bland annat dessa söta molnlampor och en sovpåse med elefant. Gölligt så att det förslår  🙂

Mums! Både jag och bebis vill ha det här till lunch flera gånger i veckan! Ruccola, vattenmelon, fetaost och basilika – LOVE IT!

Eftersom vädret var så rysligt dåligt större delen av dagen så blev det inga foton, därför är inlägget pyntat med lite bilder från förra veckan då – hör och häpna – solen faktiskt visade sitt face!

Men, nu till planeringen de kommande dagarna. I veckan som kommer…

… är jag pepp på: Att prova mitt alldeles splitter nya portabla badkar! Ja, det är precis som det låter – en badbalja för vuxna. Kul idé för oss med små badrum som inte orkar renovera  🙂

Sol och en kopp bryggkaffe hos mor på kolonin – det är mumma för själen det! 🙂

… ser jag fram emot: Att träffa två fina väninnor på fika och lunch! Den ena har jag inte sett på flera månader, men den andra skålade jag i latte med för bara någon vecka sedan. Lunchen planeras att intas på anrika Villa Solbacken, där Postgatan kör finfin grillunch hela sommaren. Håll tummarna för fint väder!

… blir det en favorit i repris i form av: Den internationella sandskulpturfestivalen som äger rum här i Kalmar för femte året i rad. Helt enligt tradition (hm, vi var där förra året i alla fall) tar jag min mor under armen och beger mig dit.En glass på det och dagen är räddad!

Vilken ynnest att bo bara ett stenkast från det här! #tacksam

… äter jag: Okej, det är sant, men jag är sugen på vita bönor. Cannellinibönor. Typ i sallad. Gud så gott, det får det bli till lunch idag!

… hoppas jag: Att mina sammandragningar (mmm, det har börjat intensifieras) ska avta så att jag kan gå på sista yogapasset med bästa Louice på fredag. Vill vill vill!

Bästa avslappningen? En god (biblioteks)bok en en rejäl skål med svenska jordgubbar!

… funderar jag lite extra på citatet: “Sometimes the most urgent thing you can possibly do is to take a complete rest” – Ashleigh Brilliant.

Yes, mer vila står på schemat. Fattar nog inte riktigt att jag är så långt kommen som jag faktiskt är (vecka 30 imorgon) och att jag behöver vila kroppen trots att jag har ork. Vissa tecken tyder på det, suck.

Men nu vill jag höra – Vad ser ni mest fram emot i veckan som kommer? Hit me with something positive!

Namaste

/S

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.