Sofia Ekholm
Yoga World
GravidTipsYoga

2 fina tips för alla yogis!

Hej, hej! Fredag idag, härligt!  🙂

Började dagen med ett globalyogapass, förmodligen det sista innan bebisen kommer. Och jag kan inte annat än säga att det kändes lite vemodigt när jag cyklade in till stan i den stilla morgonen, och kom på att det nog var sista gången jag cyklade in för att yoga på ett bra tag. Nu tar yogafröken Louice semester, vilket passar sig ganska bra och blir ett naturligt avslut för mig. Hemma kommer jag dock hålla på ett tag till, så länge orken och lusten varar  🙂

Vecka 30 och lite lätt framtung hindrar inte mig från att inta mattan 😉

Efter yogan mötte jag upp underbare Sudhir Rishi (ni trogna läsare kanske minns intervjun med honom som jag gjorde förra året?) och hans fina fru Veena, som är här och hälsar på från Indien, på en fika. Härliga, roliga, kloka, fantastiska och insiktsfulla människor! De hade med sig en jättefin klänning från Indien till lilla pluttan också #gladochtacksam  🙂

Paret Rishi reser runt i Europa i ungefär en månad, en resa då de kombinerar semester med att hålla kurser och workshops. På måndag håller Sudhir i en satsang på NamaYoga här i Kalmar (här hittar ni mer info det evenemanget) och den 21-23 juli är det helgkurs på KalmarHälsan (info finnes här).

Jag ska gå på måndag, och förmodligen på något av blocken under helgkursen. Har ni möjlighet och är i krokarna så kan jag inte annat än att rekommendera tillfällena med Sudhir å det varmaste  🙂

Nu ska jag jobba undan det sista inför helgen och sedan blir det digital detox i dagarna två! I helgen funderar vi på att åka över till Öland, men eftersom vår kära kronprinsessa fyller år så är det väl fler som har kommit på den tanken. Och det finns ju roligare saker än att sitta i bilkö på de öländska vägarna  😉

Så vi får se vad som händer… Nu blir det i alla fall att jobba klart och sedan ska jag ta en tur ner till Kalmarsundsparken och sandskulpturfestivalen.

Ha en skön helg alla fina!

Namaste

/S

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.