Sofia Ekholm
Yoga World
LivsnjutningRecept

Det bästa av det bästa

Efter allt tjat om att jag bara vill käka yoghurt och keso fick jag igår i mig något annat till middag – och herre jösses så gott det var! Visst, magknipet kom som ett brev på posten, men det var faktiskt värt det. Typ i alla fall.

Enkelt var det också – vi gjorde helt enkelt som Kajsa Warg (“man tager hvad man hafver”) och rotade igenom kylen efter rester att steka ihop någonting på. Kokta kalla nypotatisar, ett gäng kantareller (plockade på Ica, bästa och mest pålitligaste svampstället om du frågar mig  😉 ), en hackad gul lök, en vitlöksklyfta, en näve bladspenat och så lite överbliven fetaost.

Svampen, löken och potatisen stekte vi i smör och strax innan servering vände vi runt allt med spenaten. Som pricken över i:et smulade vi lite fetaost över och voilà – en supersmarrig pytt av det bästa som säsongen har att erbjuda just nu. För att förstärka Norrlandskänslan (var nu den kom ifrån) så mumsade vi även polarknäcke med bregott och superduperlagrad ost.

Bild? Nej, det hann jag inte ta någon. Den här över kommer från Pixabay.com. För vill ni veta en sak? Jag har inte i hela mitt liv varit ute i skogen och plockat kantareller. Det finns andra som gör sådant åt en, som min mamma hade sagt…  😉

Nu ska jag sträcka ut lite på yogamattan (pallar än så länge med att göra solhälsningar, tror det eller ej!) och sedan blir det en coffee date med min vän och partner in crime Madeleine.

Ha en underbar onsdag och du – om du inte vet vad du ska laga till middag idag SÅ PROVA MITT RECEPT!!!

Namaste

/S

 

Tags : kantareller

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.