Sofia Ekholm
Yoga World
Bebis

“Tarmen verkar fungera som den ska i alla fall”

Hej vänner!

Efter att ha tillbringat några veckor i bebisbubblan kan jag nu konstatera följande:

• Det går att somna så fort man lägger huvudet på kudden, oavsett hur många koppar kaffe man druckit under dagen.

• Och på tal om kaffe: Väntar du smått? Investera i en schysst bryggare som gör gott kaffe fort. Jag är gudaglad för vår nya Moccamaster (som dessutom förväntas ha en livslängd på 17 år, dvs omkring lika länge som Aelia kommer att bo hemma…)  😉

• Små bebisar kan verkligen prutta. Och bajsa. Häromdagen när vi var hos läkaren lyckades det lilla livet få till en sprutbajs genom “sidohålet” på blöjan, rakt på Henrik och hans nya byxor. Jag? Jo, jag stod bredvid och skrattade så att snittstygnen höll på att gå upp, medans doktorn lugnt konstaterade att “tarmen verkar ju fungera som den ska i alla fall”… Jo, jag tackar jag.

Mer då? Jo, det är både underbart och extremt påfrestande ibland att ha en liten bebis. Mest underbart, men visst har jag fällt en och annan tår när det helt enkelt känns tröttsamt, utmattande och hopplöst och tråkigt.

Och så det här med det sociala – jag både vill och inte vill träffa folk. Helst av allt skulle jag vilja sitta med bebis vid tutten och smutta kaffe mest hela tiden, samtidigt som “det riktiga livet” lockar därute…

Vinet och osten som jag tjatade så mycket om innan har jag inte heller sett röken av sedan nedkomsten av min stora lilla kärlek. Och det lär nog dröja lite till, för än så länge räcker hon gott och väl som mitt livs stora guldkant. Fina lilla Aelia – som jag älskar dig  <3

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.