Sofia Ekholm
Yoga World
GravidYoga

Magen och jag – nu i en tidning nära dig!

Hej!

Ni har väl inte missat att nya numret av Yoga World är ute? Sååå välkommen var den när den landade i lådan häromdagen – perfekt lektyr när man ammar  🙂

Just detta numret tyckte jag var lite extra roligt, då en rad artiklar riktar in sig på yogis i “väntans tider”, dvs gravida yogisar! Jag är faktiskt med i en artikel, där jag berättar om mina nio preggo-månader och hur tiden som gravid förändrade min utövning och mig själv som yogi. Don’t miss, särskilt inte om ni vill se en gigantisk bar mage in action  😉

Jag vill ju också tipsa lite extra om detta numrets “Studio i fokus”, där jag har intervjuat Erla Sigtryggsdottir på Yoga Shala i Kungälv.

Annars då? Jodå, livet i bebisbubblan rullar på! Det är slitigt, tröttsamt och alldeles, alldeles UNDERBART! Mer om det och nya insikter kommer här på bloggen en annan dag, så titta gärna in igen!  🙂

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.