Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Sofia Ekholm
Yoga World
LivsnjutningMatYoga

Goda nyheter för alla yogamammor!

En krämig latte med tussen sött sovandes i vagnen!

Är du yogi och mamma och känner att du dricker alldeles för mycket kaffe än vad som är bra för dig (och vad som rekommenderas inom yogakretsar där uttryck som “one cup a day” ses som det optimala)?

Släpp det.

Som nybliven mor och därmed väldigt mycket tröttare än jag varit i hela mitt liv har jag också ökat på mitt intag av kaffe.

JAG ÄLSKAR KAFFE.

Bryggkaffe med en skvätt havremjölk? Yes please!

Men ibland kan man känna att man inte är riktigt “yogisk” som pimplar kaffe i parti och minut. Känner du dig träffad? Man ska liksom inte förlita sig/göra sig beroende av stimulerande livsmedel, utan hellre dricka organiskt grönt te (helst uppvärmt på en brasa du själv gnuggat ihop med hjälp av två torra pinnar och lite fnöske).

Men fy fan för sådana råd/tips/rekommendationer som bara bidrar till skam, skuld och dåligt samvete säger jag – även om det bara handlar om en sådan sak som en simpel kopp java. Det kan vi vara utan tycker jag!

Därför blev jag så glad när jag hittad den här artikeln – en artikel som hyllar kaffet och framhäver dess goda egenskaper – Ja, faktiskt så pass att detta flytande guld beskrivs som livsavgörande  🙂

Läs du den också, gärna i sällskap med en ångande kopp av den sort du tycker bäst om, vare sig det vanligt bryggkaffe, en skummande cappuccino eller en krämig latte.

OCH NJUT FÖR FAN. Skampåläggande restriktioner har vi fått nog av – Yes?

Namaste

/S

 

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar