Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Personlig utveckling

Kämpar med samma saker som för ett år sedan

Ni som har Facebook – visst är det roligt med aviseringen “Den här dagen”? 🙂 På sistone har jag fått upp länkar till föregående års blogginlägg och det har varit himla spännande att se var jag befann mig i livet och därmed delade med mig av här på bloggen.

För ett år sedan var jag gravid utan att veta om det, jag kämpade med att visa medkänsla till mig själv och jag hade som nyårslöfte att lägga mig en stund på sofflocket varje dag. Jag ville bli av med känslan att vara lat och kunna “unna” mig vila med gott samvete. Jag skrev:

“Till syvende och sista handlar om att vara snäll mot sig själv, att respektera sig själv och sina behov – och det är svårt. Tycker jag. För tänk om någon annan tycker att man är lat?”

Vill ni läsa hela inlägget från förra året så klicka er in här.

Idag, et år senare, är jag inte gravid, men jag kämpar fortfarande med att vara snäll mot mig själv. Jag har lite lättare att “unna” mig vila, för nu har jag lilla Aelia att ta hand om. Det är fortfarande inte enkelt, men jag vet att om jag inte tar hand om mig själv så är det inte bara jag som blir lidande. Jag har inte råd med en krasch, och försöker, när det är möjligt, att ta igen mig en stund mitt på dagen när hon sover.

Som sagt, lätt är det inte, men ju fler gånger man trotsar den inre rösten som säger att man är lat så blir det lite lättare.

Hur tänker ni kring vila/lättja/lathet?

Namaste

/S

 

 

 

Annons

Populärt från Yogaworld.se

2 kommentarer

  1. Att vara lat och lyssna på sin kropp/ vila middag är väl verkligen två vitt skilda saker. Du har ju dessutom blivit mamma. Va rädd om dig, var ”lat” och sov så mycket du kan ?

Lämna en kommentar