Sofia Ekholm
Yoga World
Okategoriserade

Fredagskväll

Hej på er!
Ber om ursäkt för denna gångna veckans frånvaro. Tiden har bara flugit iväg! Jag har nämligen börjat jobba igen lite smått (ja, väldigt smått, men snart läser ni mina artiklar i Yoga World igen!), och det tillsammans med att vara mamma på heltid gör att bloggandet blir lite lidande.

Förutom att vara mamma och jobba har jag inte gjort så mycket. I tisdags kom jag iväg på ett yogapass, men jag har verkligen blivit en riktigt hemmakatt sedan jag blev mamma för fyra månaders sedan – vet inget bättre än att hänga här hemma med min underbara dotter, sjunga sånger, dricka kaffe och gå på promenader <3

Ikväll jobbar mannen och jag har precis nattat lilla Aelia. I kylen står en sallad med varmrökt lax och väntar och så ska jag nog unna mig ett litet glas vin. Det är ju fredag 😉

Har förresten glömt att visa er halsbandet jag fick från 7 East strax efter jul – en riktigt fin julklapp. Det heter Jnana, är gjort av svart agat och har ett vackert hänge som föreställer en Buddhaikon. I love it!

Nehepp, det var allt från mig ikväll! Magen kurrar och jag såg att jag fått mejl från redaktörs-Sara – undrar vad hon har på hjärtat?!

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.