Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Annons
Annons
Okategoriserade

Veckan som kommer

Hello!

Har ni sett vad som är tillbaka på bloggen? VECKAN SOM KOMMER!! Visst ser ni, inte för att jag kan lova att det blir ett varje vecka återkommande inslag, men liiiite mer frekvent ska det bli – det är i alla fall min tanke och intention  😀

Helgen har varit härlig, det har varit familjehäng för hela slanten! Hemmamys, kafébesök, frallfrukost, räkfrossa och så en massa sång, dans och tjofaderittan – allt för att hålla lillfisen på gott humör. Älskar att få henne att skratta, så det blir en hel del spex och bus här hemma  😀

Men nu mina vänner är det söndag och en ny vecka hägrar… En vecka med Alla hjärtans dag på onsdag såg jag nu. Hm, det får det bli som det bli med. Vad jag vet är i alla fall att i veckan som kommer…

… Ser jag fram emot: En fika med min vän Wiktoria, som ska få träffa lilla Aelia för första gången. Wiktoria, som ni läsare kommer att få möta lite längre fram i Yoga World i år, är en livsglad, klok och insiktsfull. Så glad att jag lärt känna henne, varje träff vi får till är som en upplyftande energiboost.

Cappuccino med havremjölk på Balck blir det alltför sällan nuförtiden. MEN i veckan som kommer ska det slurpas åtminstone en!

… Laddar jag inför: Öppna förskolan! Snuttan är snart 5 månader och det är dags att joina mina fellow med-mödrar från föräldragruppen för lite sång, lek och samvaro på öppna förskolan.

… Lyssnar jag på: Förutom barnvisor och min egna röst dagarna i ända sätter jag gärna på (!) Josh Groban när tillfälle ges. Jag är en riktig sucker för ballader och höga utdragna toner, hjärta, smärta och feeling. Och när Josh hamnar på spellistan får jag mitt lystmäte mättat  😉

När mannen jobbar och jag inte äter äggmackor äter jag köpesallad… med ägg 😉 Ett litet glas vin slinker ner då och då också… Fantastiskt mysigt när lillpluttan sover.

… Äter jag: Inte äggmackor, hoppas jag. Det är vad som serveras till lunch här hemma de flesta dagarna i veckan. Och jag älskar det. Men ombyte förnöjer. Kanske ska jag satsa på avokado istället för ägg på rågbrödet? Förslag på enkla, sunda luncher tages tacksamt emot!

… Tränar jag: Barnvagnspromenader. Varje dag, utan undantag. Och så två pass Globalyoga på Wellness. Älskar det och är glad att min man och jag lyckats lösa så att jag kan dra iväg hemifrån några timmar varje vecka. Jag får yoga, träffa min sköna tribe och han får kvalitetstid med dottern och en härligare fru. Win win!  😉

Längtar till våren och barnvagnspromenader UTAN en himla massa kläder.

Med det – och de här sköna orden från författaren William Golding (Flugornas herre, eller har jag fel? Orkar inte googla… ) så säger jag välkommen till vecka 7!

 

Namaste

/S

 

 

 

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar