Sofia Ekholm
Yoga World
ResorYoga

En prövande hemresa

En yogamatta är bra till mycket!

Hej på er!

Vi är tillbaka från Gran Canaria!

Yogamattan var med också och den har både agerat tupplursunderlag, solmadrass och lekmatta! Yes, jag fick faktiskt till några små flöden ute på terrassen! Någon tant höjde lite frågande på ögonbrynen och någon småbarnspappa kikade lite nyfiket över häcken, annars var allt som vanligt. Den största yogaövningen (eller ska jag kanske säga prövningen) utförde jag dock inte på mattan utan i flygplanet på vägen hem. Cirka en timme från Kalmar meddelande nämligen flygkaptenen att han och hans besättning jobbat övertid och var tvungna att ta ner planet i Köpenhamn. Ny besättning var på väg i taxi (!!!) från Kalmar till Kastrup, och vi skulle (förmodligen) flygas hem några timmar senare.

Ja ni, mina vänner, behöver jag säga att fyra timmars väntetid på en obekräftad avgång på ett lördagsstängt Kastrup med en 5-månaders bebis kräver lite fokuserad djupandning?

Som tur är så har jag världens goaste, tappraste och coolaste lilla tös (ibland undrar jag hur jag kunnat bli mamma till ett sådant litet underverk), som sov från innan start till landning, inklusive bältning och skräniga utrop mm. Tacksam är bara förnamnet <3

Nu är vi i alla fall hemma igen så nu ska det bli ordning på torpet med lite mer frekventa blogginlägg igen  😉

Namaste

/S

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.