Sofia Ekholm
Yoga World
Okategoriserade

“Undrens tid är inte förbi”

Hej allihopa! 😀

Är ni peppade inför helgen? Det är jag, trots att jag är mammaledig! Såg en rolig lista på en annan blogg som jag tänkte härma lite – en fredagslista!! Håll tillgodo  😀

Vad hände förra fredagen? Som vanligt började jag dagen med yoga och sedan… NADA. Tog hand om pluttan och så gjorde jag och maken pizza på kvällen (vitlöks- och chilimarinerade räkor + pesto som topping!). Ett glas rött (okej, lite mer) blev det också.

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit? Min bror, hans fru och deras son, Aelias kusin, Gabriel är i stan! Så mysigt att ses, dricka kaffe, catcha upp och busa med lillkillen!  <3

Dagens fredagshumör? På topp! Fredagens morgonyoga är som balsam för själen och sätter ribban för resten av dagen. Önskar att varje dag kunde börja så, men det hade nog inte min man tyckt var så bra. Att traska in på kontoret klockan 10 varje dag när man är vd känns ju sådär, hihi  😉

Vem äter du helst middag med ikväll? Min man! Han är lika rolig och trevlig som han ser bra ut. Och så lagar han god mat. Ibland får jag blommor också. Snacka om att jag har dragit en riktigt vinstlott  😉

Och vad ska ni äta? Hm…. tror dock varken han eller jag är sugna på att laga mat ikväll. Förmodligen blir det take out, sallad, sushi eller kanske thai?

Dricka då? Är sugen på ett glas vitt, gärna chardonnay. Får se om jag lyckas ta mig till Systemet för i vinkällaren (läs potatiskällaren) ligger bara röda italienare.

Vad ska du göra ikväll? Det blir en lugn kväll med mat och prat och kanske lite tv-tittande. Inte speciellt upphetsande, I know.

Vad ska du göra imorgon? Imorgon är det dags för Aelias namngivningsfest! Släkten samlas klockan ett för att skåla i rosa champagne och välkomna vår lilla tuss till världen. Det är väl lagom, så här 6 månader efter att hon tittade ut…  😉

Och på söndag: Då tar vi nog igen oss. Som högsensitiv lär jag vara rejält socialt bakis efter lördagens släktpartaj. Det blir te, promenader, tystnad och en liten stund på yogamattan. Kanske ett bad också, undrens tid är ju inte förbi.

Das war alles, som tysken sa  😀

Ha en fantastiskt fin helg!

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.