Sofia Ekholm
Yoga World
Okategoriserade

Veckans fredagslista!

Friends, det är fredag!  🙂

Veckorna praktiskt taget flyger förbi, vilket ju är ganska skönt – jag har ingenting emot att vi flyger lite fortare mot vår och sommar! Men nu verkar det ju ha vänt, så vi håller tummarna att solen och värmen stannar kvar. Är så trött på det här pissiga (ursäkta språket) varannandagsvädret. Nu vill jag dricka kaffe i solen, köpa tunnare utekläder till mig och Aelia och bara strosa runt på grusfria trottoarer eller längs havet. Det verkar ju dock ganska lovande om man kikar på väderprognosen i helgen… (men herregud, hur gammal har man blivit om man bara pratar och skriver om vädret??). Men nu lämnar vi det och går rakt på FREDAGSLISTAN!

Vad hände förra fredagen? Då var det långfredag och efter en nice yogapass med efterföljande fika med en vän så gjorde maken, jag och Aelia oss vackra och begav oss till ett annat par för lite påskmiddag. Vill ni veta vad vi fick? Okej då 🙂 Förrätt: Våffla med löjrom, smetana, rödlök, dill och räkor. Huvudrätt: Risotto med torskrygg och sparris. Dessert: Minipavlova med färsk frukt och bär. Behöver jag säga att jag var proppmätt när vi traskade den dryga timmen hem i nattens mörker?

Förra fredagens huvudrätt – torskrygg med sparris och risotto.

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit? Hm, fick ta mig en titt i kalendern, för jag kom inte på någonting. Har varit en helt vanlig vecka, varken mer eller mindre. Men gårdagens spontanglas rosé med köpesallad i sällskap med älsklingen var en höjdare. Kanske inte så himlans kul, men väldigt trevligt.

Dagens fredagshumör? Inte lika bra som vanligt, ska väl erkännas. Ingen yoga i morse, yogafröken ligger hemma i sviterna efter en hjärnskakning stackarn  🙁 Men jag mår bra, Aelia, som har varit lite sjuk, är på bättringsvägen och SÅ ÄR DET JU SOM SAGT FREDAG <3

Vem äter du helst middag med ikväll? Hm… helst? Nån intressant, rolig, trevlig, rik snygging skulle inte vara fel  😉 Ja, maken kvalar in på det mesta där, men det där med rik kan förstås diskuteras…

Och vad ska ni äta? Ingen aning! Vi tänkte, tillsammans med alla andra knegare och småbarnsfamiljer åka till ICA Maxi runt 16-tiden. Det är ju jätteroligt en fredag. Blir det tacos månne?

Dricka då? Vatten. Har jag tur blir det smaksatt och med lite bubblor. Party party.

Vad ska du göra ikväll? Läsa lite, kolla på tv… är lite nyfiken på den nya svenska serien på 4:an klockan 21.30. Om jag orkar hålla mig vaken tills dess.

Vad ska du göra imorgon? Imorgon lördag planerar jag för kaffe och en glass med mamma och Aelia (I SOLEN) vid mammas kolonistuga. Fasen va mysigt där är, kommer att hänga mycket där i sommar. Lekplats har dom också, win-win! På kvällen är jag och Aelia själva, så kanske tar jag ett bad när hon har somnat. Och så ett glas bubbel, några ostbågar och senaste avsnittet av Girls. Mmm… längtar!

Och på söndag: Hm, får man önska färska frallor och überlagrad ost till frukost, promenad med make och bebis i vackert väder och sedan kanske något gott (som maken tillagar) till middag? Det låter väl najs? Annars – inga planer so far  😀

Tja, som ni ser blir min helg inte speciellt upphetsande. Jag tar med mig ordspråket ovan: The best thing you can do when it’s raining, is to let it rain.

Det går att applicera på det mesta – från taskigt vårväder till en händelselös tillvaro. Ibland är det helt enkelt bara att gilla läget  😀

Ha en underbar helg!

Namaste

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.