Sofia Ekholm
Yoga World
Yoga

Yoga och återhämtning

Hej alla mina kycklingar!  😀

Måndag idag, och jag måste tyvärr erkänna att jag inte känner mig på topp. Fasen, förra veckan var kämpig trots att “ingenting särskilt” hände… Veckan rullade på som vanligt, som den gör så här när man har en bebis som kräver allt mer uppmärksamhet. Och jag tycker att jag lyckades bolla det mesta bra, men så här i efterhand ser jag tydligt vad det var som saknades.

ÅTERHÄMTNING.

Mmm. Min yogafröken var sjuk och därmed var hennes pass inställda. Och jag orkade inte leta reda på nya pass så det blev EN VECKA UTAN YOGA. En vecka utan två timslånga pauser från barn och hem  🙁

Jag har inte trott att dessa två andningshål har betytt så mycket, men nu när jag inte fick dem så ser jag vad det är värt att få komma iväg några gånger varje vecka, att få några timmar för sig själv.

Så nu är jag seg, trött, lite utmattad till både kropp och själ. Trots en härlig helg med familjehäng och mys i solen.

Trött mama…
Vårkväll!
Utefika med surdegsfrallor och annat gott!

Denna vecka vet jag alltså vad jag måste peta in – och det är yoga away from home. Eller en kopp kaffe i solen för mig själv om nu inte yogafröken har kryat på sig. Idag fick jag en timme i ett alldeles mörkt sovrum i mammas kolonistuga under tiden mamma och moster passade Aelia. HEAVEN ON EARTH för en trött mama som behövde sluta ögonen i lugn och ro. Så skönt, så tacksam <3

Ha en fin start på veckan!

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.