Sofia Ekholm
Yoga World
Personlig utveckling

Två måsten här i livet – välja och dö

Hej!

Long time no see… ledsen för det men jag har haft lite jobb att pyssla med vid sidan av lilla Aelia, så det har fått gå före bloggandet. Och så har jag behövt vila huvudet, känt mig lite snurrig och trött de senaste dagarna  🙁

Hur som helst, tänkte bara dela med mig av ett väldigt bra citat som jag läste i morgontidningen i morse (yes, vi har faktiskt papperstidning – är en av dem som inte kan tänka mig att läsa varken den eller magasin på paddan – sorry!)

“Att leva är att välja. Men för att välja väl måste man veta vem man är och vad man står för, vart man vill komma och varför man vill komma dit.”

Så bra. Så sant.

Det är liknande tankar som far och har farit igenom mitt huvud de senaste månaderna. Vem är jag? Vad står jag för? Det är inte bara viktigt för mig att skapa klarhet i det (sooo important att ställa sig de frågorna då och då – vi förändras ju allihop hela tiden!)… men också viktigt för att jag vill att lilla Aelia ska växa upp med en mamma som stod för det hon sa och tyckte, som gick sin egen väg trots att det inte alltid sågs med blida ögon av omgivningen, som vågade välja det som kändes rätt istället för det hon förväntades göra.

Livet va… att det ska vara så svårt.

Namaste

/S

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.