Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://yogaworld.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

BLOGGMENY
YOGA WORLD
Annons
Annons
Annons
Annons
Okategoriserade

Roadtrip i sikte

Hej!

Mår ni bra? Det är fredag igen och därmed dags för den obligatoriska FREDAGSLISTAN! 🙂

Så vad säger ni – ska vi köra igång direkt?

Vad gjorde du förra fredagen? Då yogade jag och på kvällen bakade jag och min man pizza (okej, han bakade och jag såg på, smuttade på ett glas rödvin och knaprade salta jordnötter – en av mina favoritaktiviteter).

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit: Mysigaste stunden var definitivt några soliga timmar på en picknickfilt i stadsparken med två härliga systrar (inte mina alltså, jag har bara en bror. Dom jag träffade är systrar, tvillingar till och med – det ni!). God mat, najs kaffe och givade, roliga konversationer.

Dagens fredagshumör? Bra! Jag har yogat, druckit veckans godaste cappuccino och hunnit jobba lite och snart ska jag hem till lilla älskade Aelia. Och så skiner solen, lovely!

Vad ska du göra ikväll? Packa!

Vem äter du helst middag med ikväll? Hm, ni som läste förra veckans fredagslista vet.

Och vad ska ni äta? Jag håller tummarna för sushi. Nigiri med avokado och Californiarullar med chilimayo – mums!!!

Dricka då? Vatten. Imorgon kliver vi upp tidigt och då vill man ju vara pigg och alert. Himla lätt som småbarnsförälder btw 😉

Vad ska du göra imorgon? Imorgon åker vi ner till Malmö för att gå på min brorson Gabriels 1-årskalas! Och så ska vi bo på hotell, med allt vad det innebär (läs hotellfrukost). Och förhoppningsvis får vi barnvakt i morgon kväll så att vi kan gå ut och äta på tu man hand.

För ett år sedan när vi var nere i Malmö (damen till höger, tant Raffa, är min kära mor) och hälsade på den nyfödde såg jag ut så här. Lite lagom rund om magen och väldigt spänd på vad det skulle bli…
Därför hade vi bokat ett besök på Emmakliniken för könsbestämning. Och här är första riktiga fotot på den lilla damen – på Aelia!

Och på söndag: Söndag betyder hemresa till Kalmar igen, förhoppningsvis hinner vi med lite shopping i Malmö innan det är dags att återvända!

Är ni sugna på att hänga med mig över helgen är det bara att klicka er in på mitt Instagramkonto @sofia_ekholm. Äntligen har jag lärt mig Instastory så det lär hände en himla massa grejer där när vi är iväg  😉

Innan vi säger tack och hej för idag här på bloggen ska jag naturligtvis säga något om citatet högst upp.

“Expect nothing. Appreciate everything”

Det är ett citat som är väldigt bra, väldigt sant, tycker jag – ord som jag försökt ha i bakhuvudet sedan lilla Aelia föddes. För det underlättar; att inte förvänta sig någonting, men uppskatta det som sker, blir gjort, sagt mm mm mm. För saker blir ju sällan som man har tänkt sig, föreställt sig, särskilt inte när man har fått en ny liten familjemedlem.

Det blir min lilla utmaning till er i denna fredag, i helgen, veckan som kommer eller varför inte under resten av livet? Förvänta er ingenting, uppskatta allting. Fan så mycket bättre livet blir de gånger man lyckas.

Ha en fantastisk helg!

Namaste

/S

Annons
Annons

Populärt från Yogaworld.se

Lämna en kommentar