Sofia Ekholm
Yoga World
Okategoriserade

Mina lunchvanor är katastrofala

 

Bildresultat för believe in yourself and all that you are

Goddag!

Fredag, solen skiner, jag har yogat, fikat med två vänner, matat Aelia och nu smäckt i mig en portion keso med bär samt en gigantiskt balja kaffe till lunch. Usch ja, mina lunchvanor är katastrofala… ofta blir det frukostmat till lurre…. för när tussen har fått det hon ska äta har jag ofta ingen ork att fixa nåt ordentligt till mig. Vet dock att jag inte är ensam om att ha hamnat i fruksostträsket… Vi är fler mamas där ute som käkar mackor och yoghurt morgon, middag, kväll  😀

Men nog om vad jag stoppar i magen, eftersom det är fredag tänker jag att vi drar igång med fredagslistan.

Vad gjorde du förra fredagen? Då yogade jag först och sedan tog jag en cappuccino och jobbade lite innan jag cyklade hem till Aelia som hade hängt med farmor och farfar under förmiddagen. På kvällen gjorde Henrik världens godaste räksmörgås. Vattnas fortfarande i munnen när jag tänker på den – MUMS!

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit: Jag blev firad på min allra första Mors dag i söndag, och även om det inte var tjo faderittan och klackarna i taket så var det en väldigt mysig dag som började med att jag fick blommor och ett presentkort på ett par valfria RayBan-solisar (“eller vad det  är för märke som gäller nuförtiden”)… Min lilla klan och jag (dvs min man och Aelia) åkte sedan över till Öland och Solliden där vi tog en fika på Kaffetorpet samt spanade in hungriga kajor och fritt strövande kossor. Jag fick räkmacka och gott kaffe samt en übersmarrig och seg Amarettokaka och Aelia fick sin första nära-ko-upplevelse. Trevlig utflykt alltså  😀

Dagens fredagshumör? Gott, lite förvirrat och samtidigt lugnt. Hade en riktigt givande pratstund med två vänner efter morgonens yogaklass, som gav mig perspektiv på saker och ting. Alltså, vem behöver gå till en samtalsterapeut när man har så kloka vänner? 😉 Tacksam är jag, känner mig så lyckligt lottad att ha dem i mitt liv.

Vad ska du göra ikväll? Ja, vad tror ni att en mamma med en 8-månaders bebis hittar på för rajtan tajtan? Det blir en lugn hemmakväll såklart, just the way I like it  😀

Vem äter du helst middag med ikväll? Och vad ska ni äta? Min man och jag planerar något gott, förhoppningsvis intaget på terrassen med solens sista strålar skinande på oss mellan trädens nu grönskande grenar. Vad tror ni om Skagentoast med massor av löjrom, räkor och rödlök? Ääälskar att äta förrättsmat till middag!

Dricka då? Till Skagen ska man kanske ha ett glas mousserande?

Vad ska du göra imorgon? Då både Henrik och jag är hellediga tänkte vi bara hänga här hemma och ta det lugnt. Mycket kaffe, mycket mys och så ska vi nog skruva ihop en byrå samt sätta fast lite grejer i väggen… tussen blir ju allt rörligare och det är väl bara en tidsfråga innan hon ställer sig upp mot (livsfarliga) bokhyllor och dylikt.

Och på söndag: Tja, det blir väl en söndag som vilken annan. Helgen är helt obokad och det känns så skönt. Vi tar det som det kommer helt enkelt  🙂

Och så några ord om citatet högst upp… Jag la ut samma citat på Instagram (@sofia_ekholm) häromdagen och fick väldigt många likes och kommentarer. Därför delar jag det här också. Kanske kan det få någon som behöver stöd eller känner sig vilsen att lita till sin inre styrka. Allt vi behöver har vi inom oss. Vi behöver bara stanna upp, landa och våga lyssna. Enklare sagt än gjort när det blåser hårt, men för den som klarar av det väntar en belöning <3

Namanste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.