Sofia Ekholm
Yoga World
Okategoriserade

Här kommer “midsommarfredagslistan”

Mitt löfte till mig själv nu i midsommar – vem hakar på?

Hej!

Idag är det internationella yogadagen – och min födelsedag! Härligt sammanträffande 😉

Bilden ovan kommer från vår sommarstuga (såld sedan ett par år tillbaka – LÄTTNAD!) där vi firade midsommar i ganska många år. Härligt var det – lantlig miljö, egenplockade blommor, lugn och ro och så en massa god mat. Fler bilder i inlägget är från stugan och vår sista midsommar där 2014.

Bilden ovanför Buddha råkade jag på i morse och kände bara – YES, detta är mitt löfte till mig själv i midsommar <3 Haka gärna på, så hoppas vi att det blir en fantastisk helg.

Den här dagen började med att mannen och lilla Aelia kom in och sjöng för mig, med en väldoftande kvist schersmin från trädgården (hm, grannens… våra är överblommade). Sedan blev det nybakade frallor, röda rosor och ett löfte om att få åka ner till Stufvenäs Gästgifveri och deras underbara spa någon dag. HUR HÄRLIGT? Så härligt.

Imorgon är det ju fredag och midsommarafton, och eftersom jag anar att inte så många av er komma hänga här på nätet då så släpper jag veckans fredagslista redan idag!  🙂

Vad gjorde du förra fredagen? Då fick jag till mitt stora förtret hoppa över morgonyogan eftersom min man var tvungen att börja jobba tidigare. Trist är bara förnamnet. Men det blev bättre, för på kvällen åt vi burrata och drack rött vin. Alltså burrata – det är gudagott! Har ni inte provat? Då har ni inte levt  😉

Vad är det roligaste som har hänt under veckan som varit? Min bror och hans familj är i stan på semester, och det är alltid roligt! Och så har vi köpt en cykelsadel och börjat cykla med tussen. Hon älskar det. Och jag också <3

Vad ska du göra på midsommar? Det blir sill, nypotatis, nubbe och allt annat som hör midsommar till, och vi firar dagen vid mammas kolonistuga tillsammans med henne och min brors familj. Enkelt och somrigt! Hoppas att jag kan ha klänning, det är ju liksom synonymt med midsommar  🙂

Vem äter du middag med imorgon kväll, och vad ska ni äta? Efter midsommarlunch och tårta åker vi hem och tar det lugnt bara jag, Aelia och Henrik. När Aelia har somnat är planen att vi ska parkera oss på terrassen och mula i oss diverse ostar med härliga tillbehör.

Dricka då? Till lunchen: Cava, rosé eller bubbelvatten. Har inte bestämt mig än. Kvällen: Rödvin? Mmm, det får det bli.

Vad händer på lördag? Hör och häpna – men vi har en dejt inplanerad, min man och jag. Fram på eftermiddagen kommer mina svärföräldrar hit och passar Aelia så att jag och Henrik kan åka in till stan och ta en drink på tu man hand. Ser fram emot det sååå mycket!

Och på söndag? En helt oplanerad dag, så skönt! Pyssel hemma, mys, fika och så kanske mamman en stund för sig själv. Hade inte varit fel, en hsp:are som jag brukar ju vara rätt förbi efter sådana här helgen…

Ha nu en fantastisk midsommarhelg! Ät mycket jordgubbar, drick mycket bubbel, dansa mycket runt midsommarstången och viktigast av allt: NJUT! <3

Och du – försök släppa alla förväntningar. För du vet väl att det bästa du kan göra när det regnar (vilket det ju troligtvis kommer att göra) är att…

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.