Sofia Ekholm
Yoga World
Veckans bästa

Inte på topp

Fredag! Igen. Och solen fortsätter ser ut att fortsätta skina.

Eftersom det är just fredag ska jag ju i och med detta inlägget “veckans bästa” fokusera det det goda, bra och positiva som hänt i veckan. Och det kan behövas.

Inte för att något dåligt har hänt men för att jag känt mig orkeslös, låg, skör, deppig… ja, ni vet. Allt är egentligen bra men inget känns helt hundra helt enkelt.

Så därför är det ju väldigt bra att jag får den här möjligheten att titta lite närmare på det fina som jag fått vara med om – för det verkligen inte varit någon dålig vecka, det bara liksom känns så inombords ❤

Men istället för att grotta in oss i deppigheten kör vi igång med listan 🙂

Veckans bästa:

• Dotter: Haha, vem tror n?! Nu kryper hon, fattar att hon ska svara i luren när det ringer i låtsastelefonen, vinkar till alla och ingenting och säger MAMMA. Och så bara ääälskar hon att gnaga på omogna äpplen med sina tandlösa gommar ❤

• Middag: I lördags skulle vi egentligen ut och äta, min man och jag. Men så bangade vi (sanningen är den att jag var lite hsp-slut och varken orkade med andra människor eller för mycket ljud) och bestämde oss för att stanna hemma i vår lugna lilla bubbla, laga nåt gott, dricka nåt gott. Jag rotade fram en gammal skärmdump från Instagram på ett recept som jag fastnat för någon vecka tidigare, svamp- och spenatquesadillas med pestocream cheese och prästost. SÅ. JÄVLA. GOTT! Och så enkelt. Receptet hittar ni på Karin Svenssons IG-konto @foodfordarlings 😄 Servera med guacamole och sallad och ett glas gott vin och vips – lördagsgott any day of the week!

Foto: @foodfordarlings

• Dröm: Den fantastiska sommaren till trots så skulle jag gärna åka på ett yogaretreat till hösten. Närmast till hands ligger ”Yoga, juice, beach, wine & dine” med A’ Distraction som äger rum i september en vacker liten finka nära CapDera på Mallorca. Fyra dagars yoga, rekreation, vandringar, bad, mat och dryck. Så underbart det hade varit! Kika in här om ni vill veta mer. Spana även in de fina, handgjorda produkterna! Är sååå sugen på den fina flätade väskan ❤

Tänk att yoga i den här fantastiska miljön! Foto adistraction.se

• Snacks: Som sagt, vi testade Helenas tryffelpopcorn. No words needed. Prova själv. Busenkelt och supergott! Och väldigt välgörande en tisdag som kändes lite extra tråkig.

• Förhoppningar: Hade bokat in en lunch med en god vän som jag inte sett på länge. Ni kanske har läst om henne, Wiktoria på Studio Wi i WVickleby? Men tröttheten och skörheten satte stopp för det hela. Kändes väldigt tråkigt att behöva boka om men det var förmodligen rätt beslut eftersom vi istället för att äta lunch somnade och sov så hårt att vi inte märkte att en grävmaskin började lägga in fiber i vår trädgård, alldeles utanför sovrumsfönstret 😉

Nu ska jag sätta tänderna i lite jobb för Yoga Worlds systertidning Hälsa & Fitness innan jag tar helg. Tack för att ni läser, kända som okända ❤

Namaste

/S

 

 

2 kommentarer

  1. Kul att popcornen går hem! 🙂 Jag ska absolut testa quesadillasen, de låter ju svingoda! Själv är jag också ganska orkeslös de här veckorna, har bestämt mig för att skylla på värmen! 🙂 Kram!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.