Sofia Ekholm
Yoga World
Veckans bästa

Take a deep breath and remember who the fuck you are

Mörka kvällar, fuktiga, lite kyliga dagar… hur kunde det gå från tropisk högsommar till höst på bara någon dag? Jag var inte beredd i alla fall, känner mig dåligt förberedd konstigt nog, trots att jag inte direkt ska göra någonting annorlunda i höst. Vädret gör det i alla fall lite lättare att andas… lättare att se klart. Och det, mina vänner – är ju alltid på både gott och ont ❤️

Eftersom ”veckans bästa” tar avstamp varje fredag börjar vi där tycker jag ☺️

Veckans bästa:  

Yoga: Att yoga tillsammans med andra är alltid en härlig känsla, en känsla som når ännu högre höjder när hundratals yogis av olika kön, ålder och kunskap samlas för att yoga utomhus en tidig morgon. Fantastiskt. Och så fick jag träningsvärk också, som grädde på moset.

Kalas: På tal om grädde – svärfar har fyllt jämt och det firades i söndags tillsammans med hela släkten samt en massa god mat, vin och tårta. I fyra timmar höll jag ut – inte ill pinkat för en sensitiv och ljuskänslig själ som helst håller sig borta från stora sammankomster ☺️

Frukost: alltså, att kombinera frukost på café och jobb är en ny favoritsyssla (kan man kalla det det?) för mig? Kaffe, nybakat bröd och en ny, härlig text att sätta tänderna i. Att blanda ”business with pleasure” är verkligen en god idé ☕️

Egentid: Min man är arbetsnarkoman, det är sedan gammalt (dock inte alltid så uppskattat). MEN de kvällar han är iväg och rattar ljud på festivaler och dylikt och lilla tussen somnat är faktiskt helt UNDERBARA. Då får jag möjlighet att slå upp mig ett glas gott vin, rota fram en påse nötter och bara vara med mig själv och mina egna tankar, alldeles allena i tystnaden. Och nu, när mörkret gör sitt intåg redan runt klockan 21 kan man ju tända ljus också – som jag har längtat efter ljusmyset ☺️

Bok: ”Sluta döma och hitta glädjen i livet” av Gabrielle Bernstein. Intressant och tankeväckande om hur vårt (dagliga) dömande påverkar oss negativt och hur vi kam göra för att sluta döma andra – och kanske viktigast av allt – oss själva. Tack Alexandra på Livsenergi som gav mig möjlighet att läsa boken ❤️

Middag: Vegetarisk trerätters och en flaska rosé tillsammans med min goda vän Annie gjorde torsdagen komplett! Idag: lite tröttare, men SÅÅÅ värt det.

Avokado med busiga tomater tror jag rätten hette. Anyway – himmelskt god!

Citat: ”Take a deep breath and remember who the fuck you are” – Japp, ibland behöver man påminna sig, och sedan behöver jag inte säga mer om det 👊🏼

Namaste

/S

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.