Sofia Ekholm
Yoga World
Veckans bästa

Äntligen fick vi till det

Aelia och jag redo för avfärd mot Borgholm.

Alltså, jag har varit så dålig på att ta kort den här veckan. På ett sätt är det väl ett gott tecken att jag lämnat telefonen i väskan lite mer (ett av mina mål den här hösten), samtidigt ränder ju kul med bilder… så det är lite dubbelt 🤔

Lite bilder har det blivit i alla fall, vilket få illustrera veckans bästa-lista!

Veckans bästa:

Minisemester: Alltså, äntligen fick vi till en liten minisemester, hela familjen! Och vår natt i Borgholm blev verkligen lyckad! Vi bodde på Strand Hotell och fick ett fint rum med utsikt över sundet. På ditvägen stannade vi till på Solliden och käkade lunch på Kaffetorpet (tillsammans med en miljon ettriga getingar) och på kvällen åt vi pizza och drack rödtjut på en mysig liten restaurang. Glass på Borgholms glasscafé blev det också (prova ägglikör och fläder!) samt en smarrig hotellfrukost. En fin helg med massor av familjemys och god mat helt enkelt ❤️

Vacker utsikt över kallbadhuset och Kalmarsund från vår hotellbalkong.

Fikadejt: Fina tvillingsystrarna Annie och Evelina kom hem till tussen och mig och mumsade hembakta nyttiga muffins (yes – made by me! Ibland händer det), drack kaffe och pratade om livet. Fint som snus med vänner som man verkligen känner att man kan vara sig själv med.

Vana: Okej, en gång är ingen gång men får jag till ytterligare en lunchyoga nästa tisdag så är det alltså en vana. Det är min intention inför hösten: Globalyoga minst två gånger i veckan ❤️

Lunchyoga varje tisdag?

Sallad: Åh, jag är en riktig sucker för getost, så när jag skulle ta en lunch efter yogan i tisdags och såg att det fanns chevresallad på menyn blev jag så glad. Yoga och getost alltså – dagen kunde inte bli mycket bättre 😉 Och så måste jag slå ett slag för salladerna på Waynes Coffee! Urgoda blandningar med kål och linser. Och så har de oumph för alla veganer  – hatten av för det!

Chevre och rödbetor, den som kom på den vinnande kombon borde få medalj.

Shopping: Puh, hösten och vintern är snart här och då ska den lilla ekiperas. Snyggt, praktiskt, varmt och inte för dyrt. Lätt? Nej, jag har svettats en hel del. Men nu tror jag att vi är i hamn med allt som behövs. Utom ett par vinterskor då. Tussens nya Nike (hur söta?) får duga ett tag till.

Shopping och fika med mormor är alltid lika mysigt.

Tillbaka till det här med mobilanvändandet – Hur är er relation till mobilen? Alltså inte ringandet, men den konstanta tillgången till mejl och sociala medier? Man tittar ju VÄLDIGT mycket oftare än vad som är nödvändigt. Fasen, tänk om man istället tog den tiden till att vända fokus inåt och mot andningen, tillåta sig att “återvända hem” till kroppen istället för att ge sig ut på internet så fort tid och tillfälle finns. Jag må definiera mig själv som yogi, men när det kommer till det här med mobilen… Ja, det skulle jag behöva jobba med.

Ja, det får kanske bli min intention i helgen – att inte dra med mobilen överallt och istället låta den ligga kvar i byrålådan hemma. Tänk om jag skulle bestämma mig för att inte gå in på Instagram, Facebook eller kolla mejlen på hela helgen? Två dagar. Skulle jag klara det? Skulle du?

Ha en fantastisk fredag ❤️

Namaste

/S

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.