Sofia Ekholm
Yoga World
CitatHSPYoga

Säg nej för fan

En fullspäckad men härlig helg ligger bakom mig. Brukar försöka hålla måndagarna fria från åtaganden, då jag vet att jag brukar vara ganska trött efter helgen. Min man, som inte är högkänslig, har liksom en annan syn på vad som är “en lugn helg” än jag, och ibland hakar jag på av bara farten 🤔

Dumt av mig, jag vet. Men jag är medveten om det, alltid något…

I lördags var jag på yoga (ni som följer mig samt Yoga Worlds Instagram är uppdaterade) och jag vill dela med mig av några ord som yogafröken Sandra Jämtfjäll sa under klassen. Hon sa TYP (minns inte ordagrant):

“Lär dig säga nej. Men säg nej på grund av att du i så fall säger JA till dig själv, och inte på grund av rädsla.”

Sååå många som jag pratar med verkar jobba stenhårt på det här med att sätta gränser, så även jag. Kanske ligger det i tiden, vad vet jag. Vad jag däremot vet är att det lätt blir för mycket.

Det är ingens fel, det är bara så det är. Det rullar liksom allt fortare.

Men ingen mer än du är ansvarig för att ditt liv rullar i den takt du mår bra av.

Jag tar med mig Sandras (samt Paulo Coelhos) ord in i den nya veckan ❤️

Namaste

/S

 

 

 

 

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.