Sofia Ekholm
Yoga World
BebisMeditationVeckans listaYoga

Allt ont för något gott med sig – VARSÅGODA!

Alltså, det här med mobilen. Jag använder den för mycket. I helgen lade jag bort den men det var för att Henrik hade sin och han kunde ta foton på Aelia. För det är ju det här med bilderna som gör att jag inte vill lämna mobilen hemma. Jag vill liksom inte riskera att gå miste om ett sött photomoment, jag vill föreviga alla underbara ögonblick med Aelia.

Och med mobilen nära till hands blir det ju lätt att man slinker in på Instagram eller Facebook eller kollar mejlen. Alldeles i onödan, för SÅ mycket händer det ju liksom inte.

Men allt ont (det vill säga mobilanvändandet deluxe) för ju någonting gott med sig, så även detta, för i veckans lista (som helt enkelt får heta “VECKANS” den här gången) bjuder jag på lite extra bildgodis av min älskade lilla tuss (samt en morgonsuddig selfie på undertecknad) 🙈

Veckans:

Påminnelse: Varför yogar vi? Inte bara för att det är lite coolt, för att det liksom ligger en air av mystik kring oss yogis utan också för att:

“Snart så går jag”: Aelia. Ett år och en vecka. Och så sugen på att gå. Men än så går (!) det inte. Och det betyder att vi föräldrar få hålla handen och vanka, fram och tillbaka, fram och tillbaka. Underbart ❤️

Återhämtningsställe: Skogen. Alltså skogen på hösten. Fantastiskt. Doften, färgerna, tystnaden. I helgen (helgen efter kalaset) tog jag nog minst tre skogspromenader. Försökte andas djupt, koppla av, stressa av. Fokuserade på nuet, allt runt omkring mig och på hur tacksam jag är för allt och alla som finns i mitt liv ❤️

Nattsuddare: No words needed. Spana bara in klocktjuven på bilden nedan  😂

Räkmacka: Lördag. En tur på stan med la familia. Lunch på Bryggan. Då väljer man räkis, det är sedan gammalt 🤗

Underläpp: Jag upprepar mig – no words needed. Klart det sista ska ner också 😋

”Plötsligt händer det”: Jag har inte mediterat sedan jag blev mamma. Det vill säga på över ett år. Men så i tisdags morse fick jag feeling och satte mig  på min lilla meditationskudde och andades djupt och fokuserat 🧘🏻‍♀️

Och eftersom jag lovade er lite extra ögongodis; här kommer en sista bild på tussen när hon myser i soffan med sin nya tax. Och så min snygga arm då.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan blir det yoga för hela slanten innan vi tar helg.

I helgen – no plans what so ever. SKÖNT 😍 Vad ska ni hitta på?

Namaste

/S

2 kommentarer

  1. Tips är att sätta mobilen på Flight mode så har man kameran ändå. Om man behöver hjälp att logga ut. 😊 Varifrån kommer Yoga-benefits-bilden?

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.