Sofia Ekholm
Yoga World
Veckans lista

På väg mot…

Hej!

Fredag igen, och detta inlägget är tidsinställt. Jag sitter nämligen INTE på ett café och äter frukost för att därefter ta en yogaklass. Oh no, vi på väg till Palma Nova på Mallorca. En veckas semester med familjen. Henrik, Aelia och jag. Vi tre ❤️

I veckan som gått har det med tanke på resan varit ganska fullt upp, så det blir en lite kortare “veckans” den här gången, hoppas ni förstår 😊

Bilderna ovan kommer förresten från vår förra utlandsresa till Gran Canaria, som vi gjorde i februari när Aelia var fem månader ❤️

Veckans:

Bästa stund: Ja, det får nog bli den timmen jag, Aelia och min mamma var på 4H-gården i måndags. Solen var på väg ner och luften var hög och klar… Ni vet det där fantastiska ljuset som uppstår då? Jag hoppas jag lyckades fånga det på bild. Och på tal om bild – det blir några stycken. Kan inte välja. Sötheten ni vet, den förtär mig. På ett bra sätt ❤️

“Spring för livet”: Hm… fortfarande på Skälby 4H-gård, på väg från kaninhagen till grisarna blir jag och Aelia jagade av en stor gås. En stor jävla gås. Hu. Trodde att den skulle sluta jaga oss när den såg att vi vände om, men icke!! Gåsafan fortsatte fäkta och springa emot oss. Mamma fick “gå emellan” och skrika och klappa med händerna, då slutade den äntligen jaga oss. Alltså, om man hade fångat det hela på film – vilken syn, haha 😂

Pizza: Ja, alltså, det har ju bara blivit en pizza denna veckan för mig (lite av en regel, aldrig mer än en pizza i veckan – av ren självbevarelsedrift. Min man har dock inte samma regel 🙈). Hur som helst – i söndags bakade vi egen pizza blanco med creme fraiche cheddar- och karamelliserad löksmak, tunt skivad rödlök, spenat, cheddarost och smörstekta kantareller. Svampen plockade vi på ICA. Och har ni inte provat nya smaken – do it! Godast på länge!

Avslutning: Söndagseftermiddagen tillbringade jag på yogamattan. Bestämde mig nämligen för att en timmes yinyoga var ett bra sätt för mig att varva ner, för jag har varit ganska uppe i varv på sistone. Beror på lite olika saker. Yinyogan gjorde i alla fall susen, både för kropp och sinne. För bästa sättet att ta hand om sig är inte alltid genom att trötta ut kroppen genom träning. Ibland behöver man inte mer fysisk rörelse, utan mindre ❤️ #notetoself

Jag kommer att blogga som vanligt under veckan, men vill ni se lite extra bilder och stories så är ni hjärtligt välkomna in på min Instagram, där jag heter @sofia_ekholm 😊

Ha nu en underbar helg ❤️

Namaste

/S

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.